ΠΑΟΚ:Αρέσει.. Ποιος είναι ο Γ. Μυστακίδης - ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

mystakidis Εμείς γνωρίζουμε την ποιότητα, το ταλέντο του Γιάννη Μυστακίδη, γιατί απο μικρή ηλικία ποδοσφαιρικά μεγάλωσε  δίπλα μας και για..
πολλά χρόνια, ζούσαμε απο κοντά,βλέπαμε την ποδοσφαιρική ποιότητα και τις διαφαινόμενες προοπτικές του. Ζήσαμε τα πρώτα βήματα, τη σταδιακή εξέλιξη και την μετάβαση στη Γερμανία και την όλη πορεία του εκεί.Τώρα ήλθε η ώρα του θετικού απολογισμού και της επανόδου στην πατρίδα.Το ευτύχημα;Θα παίξει για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.Και θυμηθείτε το, θα κάνει μεγάλη καριέρα.. θυμηθείτε το...
ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ http://kraxtis-gr.blogspot.gr


Αναδημοσιεύουμε και διαβάστε  στη συνέχεια το σημερινό πρωτοσέλιδο των Σπορ του Βορρα.. ΚΑΙ διαβάστε στην εφημερίδα.




Επίσης παραθέτουμε και άλλα δημοσιεύματα.. για το θέμα αυτό....
"Εδώ και δύο ημέρες στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ συμμετέχει και ένας νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον Γιάννη Μυστακίδη που αρέσει αρκετά στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ο Αγγελος Αναστασιάδης φαίνεται πως είναι θετικός για την απόκτηση του.mystakidis 

Ο Μυστακίδης που έχει παίξει και στην δεύτερη ομάδα της Χόφενχαϊμ, θα κλείσει τα 20 χρόνια του τον προσεχή Δεκέμβριο και αγωνίζεται κυρίως ως δεκάρι. Ο νεαρός αγωνιζόταν πέρσι στην δεύτερη ομάδα της Φράιμπουργκ.
Δύο φορές βρέθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Νέων της Γερμανίας (όπου έζησε 3,5 χρόνια), ενώ το 2012 αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια της ελληνικής Εθνικής Νέων.
O Mυστακίδης πέρσι δεν αγωνίστηκε καθώς είχε χάσει την θέση του στην Φράιμπουργκ μετά και από έναν τραυματισμό του στο γόνατο. Πρόπερσι είχε 16 συμμετοχές και έξι γκολ.
Ο νεαρός για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός αφήνει ως τώρα θετικές εντυπώσεις.

.... 

Ποιος είναι ο Γ. Μυστακίδης
mistakidis
 

Γεννήθηκα στις 7-12-1994 στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στη Κατερίνη όπου έζησα μέχρι τα 15 μου. Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο 6 ετών στις ακαδημίες της Ελπίδας Ανδρομάχης, όπου έμεινα εκεί 4 χρόνια. Κατόπιν πήγα στον Βατανιακό ( Σχολή του Ολυμπιακού τότε) για 5 χρόνια. Στη συνέχεια πήρα μεταγραφή για την ομάδα νέων της ΠΑΕ Πιερικός και αγωνίσθηκα για ένα χρόνο στο πρωτάθλημα νέων Κ21.
Ο επόμενος σταθμός μου, για 6 μήνες, ήταν η αντρική ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου η οποία αγωνιζόταν στη Δ’ Εθνική. Τον Ιανουάριο του 2011, μόλις έκλεισα τα 16 πήρα μεταγραφή στη Χοφενχάιμ (Hoffenheim) και αγωνίσθηκα στην ομάδα U17 για 6 μήνες στο πρωτάθλημα της Bundesliga. Για λόγους σπουδών μετακινήθηκα στην Μάνχαϊμ, όπου αγωνίζομαι εδώ και περίπου ένα χρόνο στην ομάδα U19 Bundesliga.
Από τον Ιανουάριο του 2012 μέχρι πρότινος, στο γραφείο του μάνατζέρ μου, ήρθαν προτάσεις από τη Χοφενχάιμ, την Καρλσρούη, τη Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και τη Φράιμπουργκ από Γερμανία, αλλά και τον Ολυμπιακό από Ελλάδα. Πήρα την απόφαση και υπέγραψα τελικά συμβόλαιο με τη Φράιμπουργκ (SC Freiburg), για 2+1 χρόνια από το καλοκαίρι, κρίνοντας την ως την καλύτερη επιλογή για το ποδοσφαιρικό μου μέλλον.
Έφυγα από την Ελλάδα ερχόμενος στη Γερμανία απ την ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου, ομάδα απ’ την οποία έφυγε και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που αυτή τη στιγμή διαπρέπει στη Bundesliga δείχνοντας έτσι και σε μένα το δρόμο. Ένας συμπαίκτης του «Κούλη» στην Σάλκε είναι το ίνδαλμά μου. Ο λόγος για τον Ραούλ τον οποίο εκτιμώ για την ποδοσφαιρική του αξία αλλά και για το ήθος του.
Στην διετή καριέρα μου στην Φράιμπουργκ (SC Freiburg)  είχα τον πρώτο χρόνο 16 συμμετοχές και έξι γκολ, ενώ πέρσι δεν αγωνίστηκα καθώς ένας τραυματισμός στο γόνατο με ανάγκασε να χάσω την θέση μου.
ΠΗΓΗ:http://inpaok.com

Αναδημοσιεύουμε και διαβάστε
Αυτός είναι ο Γ. Μυστακίδης (vds)
Αυτός είναι ο Γ. Μυστακίδης (vds)
 
Αρκετά καλές είναι οι συστάσεις που έχει ο Γιάννης Μυστακίδης, που τις δύο τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Ελατοχώρι και δοκιμάζεται από τον ΠΑΟΚ. Ποδοσφαιρικό παιδί της Κατερίνης, κολλητός με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τους αδερφούς Χατζηδίμπα, οι οποίοι αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ως «καλή περίπτωση».Δεν αποκλείεται το θέμα της απόκτησής του να προχωρήσει για τον ΠΑΟΚ, αν η τελική εισήγηση του Αγγελου Αναστασιάδη είναι θετική, καθώς δεν υπάρχει δέσμευση με την Φράιμπουργκ με την οποία τον καλοκαίρι του 2012 υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, αν και είχε προτάσεις από τη Χοφενχάιμ, την Καρλσρούη, τη Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και τον Ολυμπιακό από Ελλάδα.
http://www.paokmania.gr
Δείτε ποιος είναι ο Γιάννης Μυστακίδης στο βίντεο που ακολουθεί που δημοσιεύτηκε στον ΚΡΑΧΤΗ σε ανύποπτο χρονο...


ΔΕΙΤΕ επίσης και αυτά τα βίντεο:
2. το γκόλ της ομάδος του Αντερχεισεν - Μανχάιμ
Εδώ!!!http://tv.dfb.de/index.php?view=3865

φωτο:
Φωτογραφία: ✌️ edw me to Bouno @papado14 #train #hard #to #be #harder
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj11NwueRDViX4-NIXfHHgklT_AH8xZ6ZtJ8miyaHVUdZYXLHq1ZMVDQQ9xHH4oO5-U5cAaLqJmiqkURhjeja8LCTzFaW9MGI1HjeORDuB49bCKtc6HsCfC3rAvDJk5XyWOYXpwGE3NAs8N/s640/MISTAKIDIS+G.JPG 


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhPNsIKuGDE1X52Ly3DCR_2IfAMGCEEDmPHmesNEZdSJGgkJgM56C1b_N4dHgxM8EbeknoFECQ9zLCCiRjwMyMQSOnQTnWC9Smrbqj71q9sPcJq2TSIVjU4r_wYFmDTBuqydWF4BjheJcs1/s1600/Mystakidis3.jpg
 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTtLb0JGNPEbkSCVeHntHwunSTr6h7alNqDQSEDXJ-Yw8jqnl1ysA
 
http://kraxtis-gr.blogspot.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks