Από το περιοδικό ALLSTAR BASKET ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΜΙΑΝΟ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΦΗΚΑΣ Ο πιονέρος της Κατερίνης

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 | 0 σχόλια

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 
ΤΟ ΧΘΕΣ: Ο Θεόδωρος Σφήκας μεγάλωσε σε αθλητικό περιβάλλον. Ο πατέρας του, Φιλόστρατος, ήταν από τους σημαντικότερους παράγοντες του ποδοσφαίρου της Κατερίνης στις δεκαετίες του ’50 και του ‘60, αρχικά στον Όλυμπο και στην συνέχεια στον...

Η Vodafone και ο Πιερικός Αρχέλαος το ρίχνουν … στην ανακύκλωση

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011
Η Vodafone και ο  ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος το ρίχνουν … στην ανακύκλωση. Καλούν όλους τους φιλάθλους της ομάδας να ανακυκλώσουν παλιά κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και αξεσουάρ ρίχνοντάς τα στον ειδικό κάδο συλλογής που έχει τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό στο γήπεδο της ομάδας.
Η Vodafone  και ο  ΣΦΚ Πιερικός ..

Σ.Φ.Κ. "Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ" - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ - ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (5-25, 9-25, 3-25) ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 3-0 (25-12, 25-8, 25-19)

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011
 Νικηφόρα συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία οι γυναίκες του Πιερικού όπου πέρασαν σαν σίφουνας μέσα από την Μελίκη συντρίβοντας με 3-0 την ...

Το μεγαλείο του Λιονέλ Μέσι και εκτός γηπέδων! - Δείτε το βίντεο

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011
Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Πλανήτη έζησε μία από τις πιο έντονες στιγμές, χαρίζοντας χαρά στον 10χρονο Σουφιάν ο οποίος είχε χάσει και τα δύο του πόδια.
Το σπάνιο σύνδρομο Laurin-Sandrow, ασθένεια η οποία παραμορφώνει τα κάτω άκρα, αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της ζωής του ο ...

Δεν υπάρχει θέμα Κοντσίδη στον Πιερικό Ενδιαφέρον για τον Κολτσίδα

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011
Με αφορμή δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων περί συμφωνίας του Πιερικού με τον ποδοσφαιριστή Κοντσίδη του Μακεδονικού Θεσ/νίκης, επικοινωνήσαμε με την ΠΑΕ Πιερικός και μας διαβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα...

ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...


Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011
Συνεχίζεται το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στο οποίο συμμετέχει το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, αγωνίζεται στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του 11ου ομίλου με αντίπλαο τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ...

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΝΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ..

 
Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011
Την Πέμπτη 27 Ιανουρίου και ώρα 16.00 στο γήπεδο του Ατρομήτου, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της ομάδος ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Το παιγνίδι γίνεται στα πλαίσια της έναρξης της συνεχούς συνεργασίας και της εύρυθμης λειτουργίας και των δύο ομάδων του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, αφού ο προπονητής της ΝΕΩΝ προώθησε αρκετά παιδιά του ΠΑΙΔΙΚΟΥ και προπονούντια με την ομάδα ΝΕΩΝ, παιδιά που ηλικιακά το  καλοκάιρι θα ενταχθούν μόνιμα στην ομάδα ΝΕΩΝ.
Ετσι οι προπονητές του ΠΑΙΔΙΚΟΥ Γιάννης Μυστακίδης και της ΝΕΩΝ Γιάννης Κωσταντινίδης, αποφάσισαν να έχουν στενή συνεργασία τα δύο τμήματα, ούτως ώστε και η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ να προπονείται με όλους τους ποδοσφαιστές της που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης και ταυτόχρονα να έχουν συμμετοχή και στις προπονήσεις  της ομάδος ΝΕΩΝ.
Στο φιλικό  της Πέμπτης, η ώρα προσέλευσης των ποδοσφαιριστών στις 15.30μμ.
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
http://paidikotmhmapierikoy.blogspot.com/

Μπάσκετ Α2 Ανδρών: Ο Κώστας Σορώτος στο τιμόνι του Πιερικού Αρχέλαου // Video με δηλώσεις


 



Τετάρτη  26 Ιανουαρίου 2011


Η διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός  Αρχέλαος, ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με το γνωστό  προπονητή  Κώστα Σορώτο που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο νέος προπονητής του Πιερικού Αρχελάου είναι 53 ετών και γεννήθηκε στον Πειραιά.
Ξεκίνησε τη μπασκετική του.....

Το Club Μελανόλευκοι διοργανώνει εκδρομή στον Εύοσμο την Κυριακή 30 Ιανουαρίου για να πάρει η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ το διπλό

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Το Club Μελανόλευκοι διοργανώνει εκδρομή στον Εύοσμο την Κυριακή 30 Ιανουαρίου για να πάρει η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ το διπλό.Η τιμή συμμετοχής είναι 7 ευρώ (χωρίς το εισιτήριο του αγώνα) ενώ το σημείο συνάντησης και η ώρα αναχώρησης θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες. Για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής εγγραφείτε όσο το δυνατόν συντομότερα ώστε να αποφύγουμε προβλήματα του παρελθόντος. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972054889 begin_of_the_skype_highlighting              6972054889      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              6972054889      end_of_the_skype_highlighting ή στο Club απογευματινές ώρες.

ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΠΙΕΡΙΚΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 26 1 2011

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

-
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks