Μυθιστόρημα Τζον Τέρι συνεχίζεται,

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010 | 0 σχόλια

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-3-2010
ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ  http://tugagolo.com/#

Μυθιστόρημα Τζον Τέρι συνεχίζεται, και μάλιστα από το πεδίο ... Μια ανώνυμη ομάδα που απολαμβάνουν με τον Τζον Τέρι στην άτυπη σύνοδο του αυτόγραφα. Κατά την παραγωγή μιας σειράς αγγλική κατάρτισης, μία από τις ανώνυμες ζήτησε από τον Terry να αυτόγραφο γράφοντας: «Για να Wayne ..." (υπαινιγμός για Γουέιν Μπριτζ). Τζον Τέρι δεν παρεμποδίζεται κατανοητό, τότε ο ανώνυμος aprofondou την αφιέρωση: «Απλά βάλτε: Να Wayne ... Ζητώ συγγνώμη," με το αίτημα Terry συνειδητοποίησαν ότι θα μπορούσαν να έρχονται, αλλά και πάλι εγγράφως autographed: "Να Wayne, συγχαρητήρια .. ..

SuperLeague - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-3-2010

ΚΑΒΑΛΑ - ΑΡΗΣ 1-1

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-0

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ 1-0

http://athlitikipierias.blogspot.com/

Νίκη «ανάσα» για την ΑΕΛ με 1-0 επι της ΑΕΚ

Η Λάρισα κέρδισε καθαρά την ΑΕΚ με 1-0, με σκόρερ τον Μπλάζεκ στο 55ο λεπτό Ηλίας Παναγιωτίδης (6 Μαρτίου 2010)
(ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ)


Νίκη «ανάσα» πέτυχε η ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με 1-0 επί της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Το νικηφόρο τέρμα που έφερε τους «βυσσινί» στους 27 βαθμούς, πέτυχε ο κορυφαίος της αναμέτρησης Μπλάζεκ στο 55ο λεπτό.
Το Αλκαζάρ ήταν κατάμεστο για πρώτη φορά φέτος, καθώς οι οπαδοί των «βυσσινί» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης και των παικτών, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας του κάμπου με μεγάλη θέρμη. Οι Θεσσαλοί, αν και παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, ήταν αυτοί που έφτασαν πολλές φορές με αξιώσεις απέναντι από τον Σάχα. Ωστόσο, από τη μία τα δοκάρια, από την άλλη ο Αργεντινός γκολκίπερ της «ένωσης», κράτησαν τον δείκτη του σκορ σε χαμηλά επίπεδα.
Παίζοντας με μοναδικό προωθημένο τον Ντάνιελ Κουζέν, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο χορτάρι κι έχασαν σωρεία ευκαιριών, με αποκορύφωμα το οριζόντιο δοκάρι του Μπλάζεκ στο 6’.
Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 55’, με τον κορυφαίο τους, Γιαν Μπλάζεκ να παίρνει την μπάλα από τον Ρομέου και με συρτό διαγώνιο πλασέ να ανοίγει το σκορ μέσα σε αποθέωση.
Παρά το προβάδισμά τους, οι γηπεδούχοι κυνήγησαν και το δεύτερο γκολ για να «καθαρίσουν» το ματς, όμως έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Σάχα. Η «ένωση» από την άλλη δεν κατάφερε να βρεθεί με αξιώσεις απέναντι από τον Βιέρα και δικαιολογημένα έφυγε με άδεια χέρια από τη θεσσαλική πόλη.
Διαιτητής: Τσινιάρης (Αθηνών)
Κίτρινες: Μπλάζεκ, Νταμπίζας, Ρομέου - Αραούχο, Γιάχιτς, Σκόκο, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς
ΛΑΡΙΣΑ (Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης (50' Τουάμα), Νταμπίζας, Κυριακίδης, Κουζέν, Μετίν (81' Ιγκλέσιας), Ρομέου, Βελάσκο, Μελίσσης, Κατσιαρός, Μπλάζεκ (68' λ.τ. Σκάτσελ).
ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Σάχα, Καφές, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Τζιμπούρ (66' Νέμεθ), Μαντούκα (62' Χέρσι), Γιάχιτς, Μάκος (77' λ.τ. Λεονάρντο), Καράμπελας, Μπλάνκο, Σκόκο. 
http://athlitikipierias.blogspot.com/

Εύκολη νίκη του Αγροτικού Αστέρα με 2-0 επί της ρόδου

Σαββατο 6-3-2010
Η φάση του πρώτου γκολ που πέτυχε ο Αγροτικός Αστέρας O Αγροτικός Αστέρας αξιοποίησε το πλεονέκτημα της έδρας και κέρδισε με 2-0 το παιχνίδι με τη Ρόδο με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Καλύτερη η ομάδα της Θεσσαλονίκης, απογοήτευσαν με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι νησιώτες.
Οι "σταχυοφόροι" άνοιξαν το σκορ στο 22' με αυτογκόλ του τερματοφύλακα Στογιάννη, όμως από το 40' υποχρεώθηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ν. Παπαδόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ωστόσο, πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Στεφανίδης με σουτ κατάφερε να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία του Στογιάννη θέτοντας τις βάσεις για την κατάκτησης νίκης.
Η Ρόδος δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα στα λεπτά που απέμεναν τους γηπεδούχους, οι οποίοι διατήρησαν με σχετική ευκολία τη νίκη μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Αγροτικός Αστέρας (Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Γ. Παπαδόπουλος, Ιντι (46' Σκλιοπίδης), Βαγγελόπουλος, Μπλαζέφσκι (88' Καθάριος), Τσουκαλίδης, Στεφανίδης, Τσούκλης (70' Mπεκιάρης), Ν. Παπαδόπουλος, Κούτσης, Χασιώτης.
Ρόδος (Ράινερ Μάουρερ): Στογιάννης, Πελέκης, Στ. Καντιμοίρης (58' Οξύζογλου), Βίγιαρ, Καλλιμάνης, Παπαδημήτρης (79' Τριχιάς), Βεργώνης, Γ. Καντιμοίρης, Ιράλα, Λάζετιτς. Κακλαμάνος.
http://www.novasports.gr/soccer/bnational/default.asp?aid=203688-  ... Φώτης Κωνσταντίνου
http://athlitikipierias.blogspot.com/

Ευρωπαϊκή ισοπαλία στην Καβάλα ο Άρης (1-1)

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-3-2010

Ο Ντιέ μαρκάρει τον Χαβίτο Καβάλα και Αρης έπαιζαν για μία θέση στην... Ευρώπη και η αναμέτρησή τους ήταν αναμφίβολα ευρωπαϊκού επιπέδου. Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Ανθή Καραγιάννη», με τους «κίτρινους» να προηγούνται στο 8' με ένα υπέροχο γκολ του Κάλβο και τους αργοναύτες να ισοφαρίζουν στο 79' με ένα φοβερό φάουλ του Ντιέ. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, είχαν δύο δοκάρια και ζήτησαν πέναλτι ένα λεπτό πριν το γκολ του Αρη.
Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε για 15 περίπου λεπτά όμως με το ξεκίνημα και οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ ορεξάτες. Ο Αρης απείλησε πρώτος με το σουτ του Κάλβο στο 6ο λεπτό, στο 8ο οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Ντικρόκ από τον Νασούτι όμως ένα λεπτό μετά οι «κίτρινοι» ήταν εκείνοι που βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Κάλβο να...

Με «σβηστές τις μηχανές» Ο ΠΑΟΚ

...δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Πανθρακικό και με γκολ των Μαλεζά, Σορλέν και Λίνο, πήρε την νίκη με 3-0 Γιάννης Γεράκης (6 Μαρτίου 2010 )


Εύκολη νίκη με 3-0 πήρε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανθρακικό, στο γήπεδο της Τούμπας.
Ανοιχτό ήταν το πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ πολύ νωρίς αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή, καθώς ο Κριστιάνο τραυματίστηκε (13’) και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Την θέση του πήρε ο Εντίνιο. Στο 14΄, ο Πανθρακικός απείλησε, όταν ο Καζάκης πήρε την κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Χαλκιά. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ απάντησε με .....

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-3-2010
Ενα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά διοργάνωσε το ΠΡΟΠΑΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, με την συμμετοχή των ομάδων του Πιερικού ,της ΑΕ Ποντίων και της Ακαδημίας Πλαταμώνα.
Οι αγώνες διεξήχθησαν σήμερα Σάββατο 6-3-2010 το πρωί στο βοηθητικό του Α ΔΑΚ.

Η σειρά των αγώνων ήταν ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ και το σκόρ 1-1.
Η ομάδα του Πιερικού ήταν ανώτερη του αντιπάλου, είχε κατοχή 70-30, έχασε ευκαρίες στο 1-0 να ανεβάσει τον δείκτη του σκόρ, τελικά ισοφαρίστηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο με ένα μακρυνό σούτλ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ. 1-1

Σύνθεση του Πιερικού: ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΤΖΙΜΑΣ, Χ΄ΔΙΜΠΑΣ ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΜΠΑΛΑΧΑΤΖΕ,
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΤΣΑΜΠΑΣ  ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ  ΜΠΕΓΚΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΙΠΕΞΑΝ ΚΑΙ  ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.
Το γκόλ του Πιερικού ο .ΜΠΑΛΑΧΑΤΖΕ

- Στη συνέχεια αγωνίστηκαν οι ομάδες της ΑΕ Ποντίων με την Ακαδημία Πλαταμώνα και το σκόρ ήταν 3-1 υπέρ της Ακαδημίας.

- Αμέσως μετά ακολούθησε το παιγνίδι Πιερικού ΑΚαδημίας Πλαταμώνα, όπου η ομάδα του Πιερικού επικράτησε κατά κράτος και κέρδισε με σκόρ 2-0 με γκολ του Τσούχα και του Τζίνοβιτσ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ –ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ 2-0

Σύνθεση του Πιερικού: ΒΑΒΑΤΣΙΟΥΛΑΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ  ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΙΝΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΤΣΑΜΠΑΣ ΤΣΙΝΟΒΙΤΣ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΤΣΟΥΧΑΣ ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ Η Χ΄ΔΙΜΠΑΣ
ΠΡΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ
ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: 4 ΒΑΘΜΟΎΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ: 3 ΒΑΘΜΟΥΣ
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: 1 ΒΑΘΜΟΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ - Αύριο στις 3μμ στο Α΄ ΔΑΚ - ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 11 ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ


pierikos-karditsaΜε μοναδικό στόχο την νίκη η οποία θα του δώσει τους τρεις βαθμούς και την επαφή του με την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος ο Πιερικός αντιμετωπίζει στην Κατερίνη αύριο το απόγευμα την ομάδα της Αναγέννηση Καρδίτσας.
Τα προβλήματα για τον Πιερικό ακούν στο όνομα Μακρης και Μαρτίνεζ οι οποίοι θα απουσιάσουν από το αυριανό παιχνίδι.
Αντίθετα επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Ολγκιν ο οποίος αποθεραπεύτηκε και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του. 
Νωρίτερα στι 11 στην ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ η ομάδα των νέων του Πιερικού αντιμετωπίζει την αντίστοιχη των νέων της Καρδίτσας..
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής
Αγροτικός Αστέρας –Ρόδος
Καλαμάτα-Πανσερραικος
Ολυμπιακός Βόλου-Θρασύβουλος
Πιερικός-Αναγέννηση Καρδίτσας
Διαγόρας-Εθνικός
Ηλιούπολη-Αιγάλεω
Παναιτωλικός-Εθνικός Αστέρας
Ιωνικός-Δόξα Δραμας
ΟΦΗ-Κέρκυρα
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Β' Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας Άρης Κοκκινοπλιτών - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

ΣΑΒΒΑΤΟ 06.03.2010
pierikoiantilaloi.gr
Το ζευγάρι που ξεχωρίζει στην 23η αγωνιστική
Η συνάντηση του Άρη Κοκκινοπλιτών με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας είναι αυτή που ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας. Ευκαιρία για τους φίλους του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟ Κ. Μηλιάς αγωνίζεται στον Κολινδρό με την τοπική Αναγέννηση, στοχεύοντας στη νίκη που θα διατηρήσει την διαφορά των τριών βαθμών από τον τρίτο Καλλιθεακό ο οποίος φιλοξενεί τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου και εύκολα - δύσκολα αναμένεται να επικρατήσει.

Στον Αρωνά η Ελπίδα Ανδρομάχης κοντράρεται με τον Πιερικό σ' ένα δυνατό παιχνίδι, ενώ η 25η Μαρτίου "παίρνει" το τρίποντο από τον Διγενή Αλωνίων.

Οι τρεις βαθμοί της νίκης είναι ο στόχος του Όλυμπου Αγ. Σπυρίδωνα καθώς υποδέχεται τον Κεραυνό Μακρυγιάλου, όπως και του Πιερικού Κ. Αγιάννη με τον Μακεδονικό Ν. Εφέσου.

Οι Μακεδόνες Πιερίων αγωνίζονται στην Ρητίνη με αντίπαλο την Ελπίδα Κατερίνης.
Όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα στις 15:30 μ.μ.
http://athlitikipierias.blogspot.com/

Α' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας Τα "βλέμματα" στην Λεπτοκαρυά


ΣΑΒΒΑΤΟ 06.03.2010
(pierikoiantilaloi.gr)
Μάχη για την "πεντάδα" στην Καρίτσα
Το ντέρμπι κορυφής στην Λεπτοκαρυά μεταξύ του τοπικού Ολύμπου και της Ακαδημίας Πλαταμώνα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν έξι βαθμοί και ενδεχόμενη νίκη των γηπεδούχων θα βάλει "φωτιά" στην κορυφή μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Στην Καρίτσα η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Γ. Ολύμπιο Λόφου σε μια μάχη για την καλύτερη θέση στην προνομιούχο πεντάδα των πλέι - οφ. Σ' ένα ακόμη ντέρμπι, τοπικό αυτή τη φορά στο Αιγίνιο, ο Αιγινιακός φιλοξενεί τον Αριστοτέλη Καταχά. Η Α.Ε. Δρυάνιστα και η Πίνδος Α. Αγιάννη παίζουν εντός έδρας με Δόξα Μοσχοχωρίου και Μεθώνη αντίστοιχα και αναμένεται εύκολα - δύσκολα να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Κοντά στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη είναι ο Ερμής Εξοχής που υποδέχεται τον Όλυμπο Βροντούς. Ενδεχόμενη επιτυχία θα κρατήσει "ζωντανή" την ομάδα της Εξοχής στη μάχη της παραμονής.

Αμφίρροποι αγώνες με ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους είναι οι συναντήσεις Θερμαϊκός Κορινού - Απόλλων Λιτοχώρου και Αναγέννηση Σφενδάμης - Δίας Δίου.

Όλοι οι αγώνες αρχίζουν την Κυριακή στις 15:30 μ.μ.
http://athlitikipierias.blogspot.com/

Δ ΕΘΝΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ - ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ

Δ ΕΘΝΙΚΗ (Πολιτεία )
d-ethnikiΜε τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Δ ΄Εθνικής κατηγορίας.
Η πρωτοπόρος ομάδα της ΑΕ Ποντίων έχει δύσκολη εξοδο στην ομάδα της Σιάτιστας και αν δεν ηττηθεί θα έχει πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες της για τον τίτλο. Ο Βατανιακός ξεκινάει την αντεπίθεση του και φιλοξενεί την ομάδα της Αλεξάνδρειας με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που θα τον διατηρήσουν σε επαφή με την κορυφή.
Ο Εθνικός παίζει στο γήπεδο του με αντίπαλο τον Μακεδονικό Φούφα και θέλει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Κρίσιμη η αναμέτρηση τέλος του Σβορώνου ο οποίος παίζει στην Καστοριά με τον τοπικό Κάστορα και θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή του στην κατηγορία.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  
Εθνικός Βατερού -Ενωση Αποστόλου Παύλου
Βατανιακός -Αλεξάνδρεια
Σιάτιστα- ΑΕ Ποντίων Κατερίνης
ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου -Απόλλων Αμμοχωρίου
Εθνικός Κατερίνης- Μακεδονικός Φούφα
Φλώρινα -Νάουσα
Κάστωρ -ΑΟ Σβορώνος
Νίκη Αγκαθιάς- Γρεβενά Αεράτα

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks