Αραγε έχουν γνώση οι φύλακες ???????

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010 | 0 σχόλια

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010

Προπονητής ομάδων υποδομών του νομού μας, έχει γίνει «μήλο της έριδος» για δύο μεγάλες ομάδες της σούπερ λίγκας. Η ποιότητα της δουλειάς του και τα αποτελέσματα της γρήγορα φάνηκαν στα έμπειρα και άγρυπνα βλέμματα των ανθρώπων που αναζητούν ικανούς προπονητές για τις ακαδημίες των παραδοσιακών ποδοσφαιρικών δυνάμεων.

Παρακολουθούν αγώνες, ενημερώνονται και για τον παιδαγωγικό ρόλο που –πρέπει να- παίζουν οι προπονητές μικρών ηλικιών και βρήκαν στον προπονητή από την Πιερία ένα ικανότατο στέλεχος ακόμη και για το δικό τους επίπεδο.

Γνωρίζουν, άλλωστε, ότι αργά ή γρήγορα η ανάδειξη παικτών από τα φυτώρια και η προώθηση τους στους επαγγελματίες θα είναι προϋπόθεση για την εξασφάλιση αδειοδότησης συμμετοχής σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Ήδη πολιορκούν τον προπονητή που για την ώρα… αντιστέκεται στις Σειρήνες.
(ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ) 
http://athlitikipierias.blogspot.com/

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - Πρωταθλήματα ΕΚΑΣΚΕΜ

ΤΡΙΤΗ 2-3-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρωταθλήματα ΕΚΑΣΚΕΜ
                  
ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ – ΑΟΚ Βεροίας 61 - 42
Στο εφηβικό πρωτάθλημα

Μια εύκολη νίκη πήρε η εφηβική ομάδα του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΑΟΚ Βεροίας. Στο ωραίο παιγνίδι που έγινε για την τελική φάση του πρωταθλήματος, κέρδισε με 61-42.
Στα 10λεπτα: 12-10, 30-20, 50-35, 61-42.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Κ. Ταρενίδης και Στ. Ταρενίδης.
Οι συνθέσεις:
ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008 ΒΙΟΡΟΛ (Κασσομενάκης): Ταμουρίδης 18, Σφήκας 3,  Κολαξίδης 10, Ζήσκας 3, Ζορμπάς18, Νούρης, Σακελλαρίου 8, Τσιμήτρης.
ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (Δαβόρας): Τρομπούκης 8, Χατζηχαρίσης 12, Πιπερτζής 4, Αναγνώστης 8, Βαρακλής 3,  Ριτζαλέος 5,. Τσαχουρίδης.
• Την Κυριακή ο ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ αγωνίζεται στην Αριδαία με το Φιλαθλητικό Όμιλο.
*
Εύαθλος Μακεδόνες Πολυκάστρου - ΣΦΚ Κατερίνη 2008   43 - 50
Στο παιδικό πρωτάθλημα
Και η παιδική ομάδα ΣΦΚ Κατερίνη 2008 νίκησε στον αγώνα για με τον Εύαθλο Μακεδόνες για την τελική φάση. Το παιγνίδι πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο και έληξε 43-50.
Στα 10λεπτα: 9-14, 20-24, 26-35, 43-50.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ.: Παπαγεωργίου Κ. Και Καψίδης Κλ.
Οι συνθέσεις:
ΕYΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Λέφας):Γκουντενούδης Α 10, Μουρτιόγλου 4, Βακιρλής 12, Κουτσούβελας, Δαμιανίδης 8, Μπερμπερίδης 6, Γκαντίδης, Γκουντενούδης Π. 2, Αλτιπαρμακίδης, Τσομπανίδης 1, Τίγκας.
ΣΦΚ ΚATEΡΙΝΗ 2008 (Χατζηιωάννου):Μπίλας 9(1), Μπούσιος 3(1), Τσολογιάννης 2, Καραμανίδης, Μωυσίδης 5(1), Πουρτσίδης, Παπαβραμίδης 8, Κυλώνης 2, Αναγνώστου 5, Χερβατίδης 2, Τσερβίστας 8, Φακοπουλίδης 6.
*
Φ. Ο. Αριδαίας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 62 - 42
Στον τελικό των κορασίδων
Με ήττα επέστρεψαν από τη Βέροια οι νεανίδες του Πιερικού Αρχελάου. Εκεί έγινε ο τελικός αγώνας του πρωταθλήματος των κορασίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ με το Φ.Ο. Αριδαίας που νίκησε με 62-42.
Στα 10λεπτα: 16-15, 38-18, 50-33, 62-42.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Παπαδόπουλος και Καπουρτίδης.
Οι συνθέσεις:
Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Σιάγας): Κωνσταντινίδου, Κιατίπη 4, Χατζηγρηγορίου Μ. 20, Χατζηγρηγορίου Β., Πουσίνη, Γεωργουλούμη 2, Βέσκου,  Προίκου 29, Παπαγεωργίου 7.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Δόβα): Ναχάμου, Σαμαρά, Χελιδώνη 14, Τζήκα, Ζαντοπούλου 2, Γρηγοριάδου, Λάππα 22, Ρούστα Π., Ρούστα Αγ., Λαμπριανίδου 4, Χαραλαμπίδου, Αλεξανδρίδου.
*
Μεγάλο το ενδιαφέρον των μαθητών
για τις Ακαδημίες Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου
Με μεγάλη επιτυχία λειτουργούν τα τμήματα των ακαδημιών μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου. Ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο και σ΄ αυτά συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες από 7 ετών και πάνω. Όλα τα παιδιά, όπως λένε τα ίδια και οι γονείς τους, είναι ενθουσιασμένα και σ΄ αυτό συντελεί και το ότι προπονητές όλων των τμημάτων είναι καθηγητές φυσικής αγωγής και παιδαγωγοί.
Ένα από τα τμήματα που λειτουργούν είναι και αυτό για αγόρια  που γεννήθηκαν το 1994 και 1995 με υπεύθυνο προπονητή τον Γιάννη Δαμαλή, καλαθοσφαιριστή και φοιτητή του Παιδαγωγικού Τμήματος του Α.Π.Θ.
Στη φωτογραφία διακρίνονται, όρθιοι από αριστερά, οι: Μαγιόπουλος Χρήστος, Κατσαμάγκας Βασίλης, Γαζέτης Αθανάσιος, Πολυχρονίου Ιωάννης, Αγγέλης Γιώργος, Τσιάμης Χρήστος, Δαλαλάκης Θωμάς και Γιάννης Δαμαλής - προπονητής.
Κάτω: Κορμέντζας Ξενοφών, Καλύβας Θωμάς, Χρυσοχοΐδης Κώστας, Λάμπρου Χρήστος και  Νικολαϊδης Αντώνης.
ΦΩΤΟ:
H ομάδα της ακαδημίας του ΣΦΚ Πιερικού Αρχέλαος με παιδιά που γεννήθηκαν το 1994 και 1995.

Χωρίς Χατζόπουλο και Κουντούρη ο Αιγινιακός Δίας Δίου - Αιγινιακός 0 - 1

ΤΡΙΤΗ 02.03.2010
Χωρίς Χατζόπουλο και Κουντούρη ο Αιγινιακός ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ καλά και ήταν κυρίαρχος καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα στον Δία Δίου του οποίου επικράτησε με 0 - 1.
Δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Γερμανίδη και Σαρηγιαννίδη, καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο ημίχρονο.
Το χρυσό γκολ της νίκης πέτυχε ο Καϊμακαμίδης στο 70'. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, θέλοντας να πάρουν έστω και ένα βαθμό της ισοπαλίας. Στο τελευταίο λεπτό έφθασαν πολύ κοντά στο 1 - 1 χάνοντας όμως κλασική ευκαιρία.
Γενικός το παιχνίδι ήταν πού καλό και παρά τις απουσίες ο τεχνικός του Αιγινιακού Κώστας Τσαγκαλίδης έμεινε ικανοποιημένος συγκριτικά και με τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές με Λεπτοκαρυά και Σφενδάμη.
Καλή η διαιτησία του κ. Γιάννη Κατανά (Ασλανίδη - Σταυρίδη Ν.).
Συνθέσεις
Δίας Δίου
Παρασίδης Π., Φιλοκώστας (71' Βάρζα), Τσιτλακίδης, Παρλάντζας, Χατζής, Παρσίδης Δ., Βασιλείου Α., Βασιλείου Δ., Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Αθανασίου.
Αιγινιακός
Ράπτης, Κουνδής (70' Φουλίδης), Γκλεϊντι (33' Φάκας), Χαϊκάλης, Παπάς, Κυπαρισσόπουλος, Πασχαλίδης, Καϊμακαμίδης, Σαρηγιαννίδης (89' Μπίντας), Γερμανίδης, Φιρινίδης.
Σάββας Αχλατλής
SPORTS NEWS ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks