Δ' Εθνική - Τα τελευταία νέα των ομάδων της Πιερίας

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010 | 0 σχόλια

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010
Κομπλέ ο ΓΑΣ Σβορώνου στο παιχνίδι της Κυριακής
Να συνεχίσει τα επιτυχημένα αποτελέσματα πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση είναι ο στόχος του ΓΑΣ Σβορώνου στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ένωση Απ. Παύλου που βρίσκεται στη δέκατη τρίτη θέση. Η απόκτηση του τερ/κα Ίτσιου έχει τονώσει την αυτοπεποίθηση των παικτών ότι η εστία τους δύσκολα θα παραβιαστεί. Και αυτό βέβαια είναι πολύ θετικό γιατί πλέον και η ψυχολογία όλων έχει αλλάξει και είναι πολύ καλή γεγονός που τόνωσε το ηθικό τους και η απόδοσή τους είναι πάρα πολύ καλή. Στο παιχνίδι της Κυριακής ο Στέφανος Ταβουκτσής έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες αφού εξέτισε την  ποινή του και ο Μπατάλας και έτσι θα παρατάξει  μια εντεκάδα πανίσχυρη που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο, 8θα προσφέρει στους φίλους του όχι μόνο καλό θέαμα αλλά και τη χαρά και την ικανοποίηση της κατάκτησης των τριών βαθμών που θα ανεβάσουν την ομάδα ηθικά και βαθμολογικά και θα βάλουν ένα ακόμα λιθαράκι για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. ομάδα που παρουσίασε ο ΓΑΣ Σβορώνου στα τελευταία παιχνίδια δεν έχει να φοβηθεί κανένα αντίπαλο και την Κυριακή θα προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό της. Μια νίκη που θα είναι αποτέλεσμα της καλής απόδοσης της ομάδας.
Ο προπονητής του ΓΑΣ  με τη σημερινή προπόνηση θα ολοκληρώσει την προετοιμασία των παικτών και μετά το τέλος της εκτός απροόπτου θα ανακοινώσει και τους παίκτες που θα επιλέξει για το παιχνίδι.

Στον Εθνικό δεν παίζει ο Ν. Σαββίδης επιστρέφει ο Μπεκιάρης
Πυρετωδώς συνεχίζει τις προπονήσεις ο Εθνικός για να προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα το παιχνίδι της Κυριακής που θα γίνει στην έδρα του με αντίπαλο  τη Φλώρινα που αρέσκεται στις εκτός έδρας ισοπαλίες και σ’ όλα τα παιχνίδια ξεκινάει στοχεύοντας  το μηδέν στην άμυνα της και από κει και πέρα προσπαθεί να κλέψει ακόμα και τη νίκη.
Είναι μια ομάδα μέσου βεληνεκούς αλλά δεν πρέπει  να υποτιμηθεί.
Ο Εθνικός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και στόχος του είναι να εκμεταλλευτεί το πολύ καλό πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια και να πλησιάσει όσο γίνεται καλύτερα την κορυφή.
Ο Μπάμπης Μουστακίδης δεν παύει να τονίζει στους παίκτες του να είναι προσγειωμένοι και να έχουν μοναδικό στόχο τη δική τους καλή αγωνιστική κατάσταση αδιαφορώντας παντελώς για τους άλλους.
Στο παιχνίδι της Κυριακής ο τεχνικός του Εθνικού δεν θα έχει το Νίκο Σαββίδη, έναν παίκτη που  διανύει περίοδο λαμπρής απόδοσης και είναι από τους βασικούς της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας. Ο Εθνικός έχει την καλύτερη άμυνα στον όμιλο και δέχτηκε μετά από 17 αγώνες  μόνο δέκα γκολ.
Βέβαια ο προπονητής του Εθνικού γνώριζε ότι ο Σαββίδης δε θα παίξει την Κυριακή και είναι βέβαιο  ότι θα έχει ετοιμάσει τον αντικαταστάτη του ώστε η αμυντική γραμμή να μη χάσει τη συνοχή της αλλά και την ομοιογένεια της. Σε αντιστάθμισμα της απουσίας αυτής επιστρέφει ο Μπεκιάρης. Άλλο πρόβλημα δεν έχει ο Εθνικός για το παιχνίδι με τη Φλώρινα.

Πάνοπλη εκστρατεύει και με στόχο τη νίκη η Α.Ε Ποντίων στο Φούφα
Με ότι καλύτερο διαθέτει στο οπλοστάσιό της η Α.Ε Ποντίων εκστρατεύει στο Φούφα όπου θα αντιμετωπίσει  τον τοπικό Μακεδονικό. Ο προπονητής της κ. Γιώργος Καμπερίδης  με τη σημερινή προπόνηση θα ολοκληρώσει την εβδομαδιαία προετοιμασία των παικτών του αφού η αυριανή θα είναι ελαφράς μορφής, θα είναι ένα χαλάρωμα.
Ο τεχνικός της Α.Ε Ποντίων δεν θα αφήσει τίποτε στην τύχη και θα αναλύσει στους παίκτες του όλα τα τρωτά της αντιπάλου ομάδας αλλά και τι θα πρέπει να προσέξουν  ιδιαίτερα. Γνωρίζουν τόσο ο προπονητής  όσο και οι ποδοσφαιριστές  ότι ο αντίπαλός τους Μακεδονικός Φούφα  είναι μια πολύ καλή ομάδα και στην έδρα του είναι πολύ δυνατός.
Η Α.Ε Ποντίων με την προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας και του έμπειρου και ικανότατου γκολκίπερ Άκη Βασιλειάδη θωράκισε την άμυνά της αλλά παράλληλα όλοι οι παίκτες γνωρίζουν ότι ο συμπαίκτης τους  είναι εγγύηση για την εστία τους.
 Η Α.Ε Ποντίων είναι το φαβορί για τη νίκη και αναμένεται με την ποιότητα και την εμπειρία των παικτών που έχει εύκολα ή δύσκολα να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα τη διατηρήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Όπως και στα άλλα παιχνίδια   εκτός έδρας έτσι και σ’ αυτό οι ποδοσφαιριστές έχουν την αρωγή και τη συμπαράσταση  πολλών φίλων της ομάδας που τους ακολουθούν για να την ενισχύσουν  ηθικά. 4 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία μόνο ήττα είναι τα αποτελέσματα στα 8 μέχρι τώρα παιχνίδια που έδωσε μακριά από την έδρα της.
Ο τεχνικός της Α.ΕΠ δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και μετά την αυριανή προπόνηση θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του.

Για το τρίποντο ο Βατανιακός στα Γρεβενά
Να πάρουν ότι έχασαν στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής έχουν μοναδικό στόχο οι παίκτες του Βατανιακού  στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τα Γρεβενά Αεράτα. Η ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση.
Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πλέον μια πικρή ανάμνηση για όλους  και με τη σημερινή προπόνηση ο κ. Κωνσταντινίδης  θα ολοκληρώσει την εβδομαδιαία προετοιμασία των παικτών αναλύοντας στους παίκτες του τον τρόπο αντιμετώπισης των αντιπάλων στο γήπεδό τους. Το γεγονός ότι η ομάδα των Γρεβενών είναι και στην έδρα της αδύνατη αφού στα 7 παιχνίδια που έχει παίξει έχει 2 μόνο  νίκες και 5 ήττες δεν πρέπει να εκληφθεί σαν μια εύκολη ομάδα γιατί αυτά τα παιχνίδια κρύβουν πάντοτε το απρόβλεπτο.
Αυτές οι ομάδες θέλουν ιδιαίτερη και ξεχωριστή προσοχή και αυτό σίγουρα το γνωρίζουν οι παίκτες του Βατανιακού.
Ο Βατανιακός στα μέχρι τώρα 8 παιχνίδια εκτός έδρας   έχει 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και μία μόνο ήττα. Είναι μια πάρα πολύ καλή συγκομιδή  βαθμών και στόχος των ποδοσφαιριστών είναι να προσθέσουν στο ενεργητικό τους άλλη μία νίκη.
Η ομάδα της πόλης μας είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης γιατί είναι σαν ομάδα ανώτερη της γηπεδούχου.
Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης στο εκτός έδρας παιχνίδι δεν υπολογίζει το Γιάννη Λαζαρίδη που είναι τιμωρημένος και εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική που του επιβλήθηκε και είναι βέβαιο ότι είναι απώλεια η απουσία  του σπουδαίου αυτού ποδοσφαιριστή.
Ήδη ο τεχνικός της ομάδας έχει βρει τον αντικαταστάτη του και η ομάδα θα είναι και πάλι πανίσχυρη στο παιχνίδι των Γρεβενών.(ΤΟΠΙΚΗ)

Πιερικός - Παρόντες όλοι στη χθεσινή προπόνηση του Πιερικού

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010
Με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Πιερικού για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας που θα γίνει τη Δευτέρα στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης και ώρα 18:00.
Η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών ήταν προγραμματισμένη και έγινε στις 14:45 αλλά η προπόνηση άρχισε στις τέσσερις γιατί προηγήθηκε ομιλία στους ποδοσφαιριστές του προπονητή κ. Σούλη Παπαδόπουλου, κάτι άλλωστε που το συνηθίζει, και αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Δευτέρας.
Η προπόνηση άρχισε με το ζέσταμα που κράτησε περίπου μισή ώρα και ακολούθησε τεχνική με μπάλα. Στη συνέχεια έγιναν διάφορα αγωνιστικά παιχνίδια με στηρίγματα που περιλάμβαναν και στοιχεία τακτικής.
Η προπόνηση τελείωσε με την αποθεραπεία.
Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση και η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών είναι προγραμματισμένη για τις δύο το μεσημέρι.
Ο τερματοφύλακας Κοταράς και ο Πιερικός
Ο πρώην, ή πιο σωστά για πέντε ή έξι παιχνίδια, τερματοφύλακας του Πιερικού Δημ. Κοταράς δήλωσε ότι είναι διπλά ευχαριστημένος που έφυγε από τον Πιερικό.
Εμείς να δεις κ. Κοταρά πόσο χαρούμενοι είμαστε. Και επειδή δεν γνωρίζεις τον Πιερικό και την ιστορία που έχει γράψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε πληροφορούμε ότι είναι ιεροσυλία να μιλάς εσύ για τον Πιερικό. Εσύ ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.
Στον Πιερικό κ. Κοταρά έπαιξαν τερματοφύλακες που τίμησαν όχι μόνο το Πιερικό αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, π.χ. Δρανδάκης, Δοκός, Κωστίκος, Παρουσιάδης, Βασιλειάδης, Ράντος και άλλοι, τερματοφύλακες που έμειναν στην ιστορία. Τερματοφύλακες που έπαιζαν πρώτα για τη φανέλα της ομάδας και μετά για το όποιο συμβόλαιο είχαν, εάν είχαν.
Ήταν ατόπημα κ. Κοταρά η αναφορά σου στον Πιερικό και τα όσα είπες φαντάζομαι εν βρασμώ ψυχής. Δεν πειράζει όμως γιατί οι φίλοι του ποδοσφαίρου και κυρίως του Πιερικού έζησαν μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές με τα επιτεύγματα του Πιερικού και γνωρίζουν ότι δεν τον αγγίζουν κάποιες «κακίες» από αθλητές μάλιστα που πληρώνονταν πλουσιοπάροχα.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος για τις δηλώσεις του Δημ. Κοταρά
Σχετικά με τις δηλώσεις του Δημ. Κοταρά ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλη Παπαδόπουλος σε χθεσινές αποκλειστικές δηλώσεις του είπε:
«Αν σε κατηγορούν πολλοί σημαίνει ότι δεν είσαι καλός άνθρωπος και κάτι δεν πάει καλά.
Αν όμως σε κατηγορεί ένας ή ελάχιστοι πάει να πει ότι είσαι σωστός και κάνεις σωστά τη δουλειά σου.
Άλλωστε ότι είχα να πω για τον συγκεκριμένο το είπα στον ίδιο και ενώπιον των πρώην συμπαικτών, αν ποτέ τους θεώρησε συμπαίκτες του, και όχι στις εφημερίδας μετά από δύο μήνες.
Τώρα ποιος λέει ψέματα και ποιος αλήθεια το γνωρίζουν όλοι»(ΤΟΠΙΚΗ)

ΕΠΣΠ - ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΤΗΤΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-2-2010
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                                                  Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ                                                              ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  6-2-2010 
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣΓΗΠΕΔΟΩΡΑΔΙΑΙΤΗΤΗΣΒΟΗΘΟΣ Α΄ΒΟΗΘΟΣ Β΄
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ15:00ΚΑΖΑΣΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
25η ΜΑΡΤΙΟΥΕΛΠΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ25ης ΜΑΡΤΙΟΥ«»ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΑΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝΑΡΩΝΑ«»ΛΕΦΑΣΚΑΡΙΨΙΑΔΗΣΚΟΥΓΙΟΥΝΤΖΙΤΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ. ΑΓΙΑΝΝΗΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣΚ. ΑΓΙΑΝΝΗ«»ΓΑΡΟΦΛΟΥΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ«»ΚΑΡΑΙΣΑΡΙΔΗΣΤΟΛΙΟΣΝΤΑΜΠΩΣΗΣ  Ι
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. ΕΦΕΣΣΟΥΠ.Α.Ο. Κ. ΜΗΛΙΑΣΝ.ΕΦΕΣΣΟ (ΠΑΝΩ)«»ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ  ΙΝΤΟΥΡΑΚΟΓΛΟΥΓΙΑΜΟΥΖΗΣ
ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ«»ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣΚΥΦΟΣΜΠΛΕΤΣΙΟΥ
ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥΚΙΤΡΟΥΣ«»ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣΛΑΦΑΤΖΗΣΤΣΙΚΑΚΟΛΙΑΣ
Α.Ε. ΤΟΞΟΥΑΕΤΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣΕΞΟΧΗΣ«»ΦΩΤΙΟΥΤΣΑΡΤΣΑΜΠΑΛΙΔΗΣΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   14η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                                                 Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ                                                              ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  7-2-2010 
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣΓΗΠΕΔΟΩΡΑΔΙΑΙΤΗΤΗΣΒΟΗΘΟΣ Α΄ΒΟΗΘΟΣ Β΄
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΑΝΗΣΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝΧΡΑΝΗΣ11:00ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣΠΕΤΡΟΥΚΑΡΑΔΗΜΟΥ
ΠΡΟΟΔΟΣ Π. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥΠ. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ«»ΚΑΖΑΣΦΙΡΙΝΙΔΗΣΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΛΟΦΟΥΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣΤΡΙΛΟΦΟΥ«»ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣΣΒΑΡΝΑΣΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣΔΙΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ«»ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣΠΑΤΣΑΣΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥΦΩΤΕΙΝΩΝ«»ΑΣΛΑΝΙΔΗΣΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣΜΠΛΕΤΣΙΟΥ
Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ«»ΝΙΚΟΛΙΤΣΤΣΙΚΑΚΟΛΙΑΣΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΥ
ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥΑΕΤΟΣ ΚΑΡΥΩΝΛΙΤΟΧΩΡΟΥ«»ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ  ΝΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣΓΕΡΜΑΝΟΣ
 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   19η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                                                 Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ                                                             ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  7-2-2010 
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣΓΗΠΕΔΟΩΡΑΔΙΑΙΤΗΤΗΣΒΟΗΘΟΣ Α΄ΒΟΗΘΟΣ Β΄
ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ15:00ΤΣΑΡΤΣΑΜΠΑΛΙΔΗΣΚΑΡΑΙΣΑΡΙΔΗΣΜΠΛΕΤΣΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣΑ.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣΘ. ΚΑΤΣΑΡΟΥ«»ΝΤΟΥΡΑΚΟΓΛΟΥΦΙΡΙΝΙΔΗΣΣΒΑΡΝΑΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣΚΑΤΑΧΑ«»ΛΑΦΑΤΖΗΣΣΤΑΥΡΙΔΗΣ  ΝΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ
Γ.Α.Μ.Σ. ΜΕΘΩΝΗΣΓ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥΜΕΘΩΝΗΣ«»ΤΟΛΙΟΣΝΤΑΜΠΩΣΗΣ  ΙΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗΝ. ΠΟΡΡΩΝ«»ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣΚΑΤΑΝΑΣΠΑΤΣΑΣ
Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜ«»ΙΣΑΡΗΣΝΙΚΟΛΙΤΣΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣΣΦΕΝΔΑΜΗΣ«»ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ  ΙΓΙΑΜΟΥΖΗΣΦΩΤΙΟΥ
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥΔΙΟΥ«»ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣΑΣΛΑΝΙΔΗΣΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ
 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ 4-2-2010
ΣΑΒΒΑΤΟΠΕΤΡΟΥ  -  ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΥ  -  ΘΕΟΔΩΡΟΥ  -  ΣΒΑΡΝΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙΚΟΥΓΙΟΥΝΤΖΙΤΣ  -  ΚΡΟΜΛΙΔΟΥ  -  ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ  -  ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΚΑΡΙΨΙΑΔΗΣ  -  ΠΕΤΡΟΥ  -  ΛΕΦΑΣ  -  ΚΑΖΑΣΤΑ ΜΕΛΗ

Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔ/ΣΤΗ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Δ. ΚΟΤΤΑΡΑ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010
Προς έκπληξη διαβάσαμε στον Τύπο δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Δημήτρη Κοτταρά, ο οποίος αναφέρεται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στην ομάδα και στον τρόπο λειτουργίας της, κάνοντας λόγο για Ερασιτεχνισμό  και Καφενειακό τρόπο λειτουργίας.
Τελικά μερικές φορές δεν είναι τι λέει κάποιος αλλά ποιος είναι αυτός που το λέει.
Και στην προκειμένη περίπτωση γίνεται απόλυτα κατανοητή η πικρία ενός ποδοσφαιριστή που δεν κατάφερε να φανεί αντάξιος του Συμβολαίου που υπέγραψε και που αποχώρησε μερικούς μήνες μετά, με μηδενική προσφορά στην ομάδα. Και παρά το γεγονός ότι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, η ομάδα έλυσε το συμβόλαιό του ικανοποιώντας στο ακέραιο τις οικονομικές του απαιτήσεις. Αλλά επαναλαμβάνουμε και πάλι ότι κατανοούμε πλήρως την ψυχολογική κατάσταση ενός ποδοσφαιριστή που ήρθε και έφυγε άδοξα. Είναι λογικό να του φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο του τον εαυτό. Το μόνο που έχουμε να του ευχηθούμε είναι καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και να φανεί στους επόμενους εργοδότες του λιγότερο αχάριστος.
 Πάντως ένα είναι βέβαιο, για την αχαριστία και για όλες τις κακοήθειες που λέγονται υπάρχει και ένα τίμημα.(ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ)

Χρυσές ενδεκάδες

 

Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2010

Τα συγχαρητήριά μας στον ΣΚΑΪ για την ψηφοφορία και την εκδήλωση για τις χρυσές ανά δεκαετία ενδεκάδες. Τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους ποδοσφαιριστές εκλεχθέντες ή μη, που μας έκαναν να αγαπήσουμε το άθλημα.
Συγχαίρουμε τον δικό μας Πόλυ Φουλίδη κι ας μην εκλέχθηκε μέσα στους ένδεκα καλύτερους της δεκαετίας του '60. Όλοι οι παλιοί θα θυμούνται άλλωστε, ότι δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τα άλλα "ιερά τέρατα" της εποχής του. 
Συγχαρητήρια τέλος στον έτερο "δικό" μας, τον Λάκη Παπαϊωάννου που ψηφίστηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της δεκαετίας του '80. Μπορεί ίσως να γνώρισε τις μεγαλύτερες μέρες του σε άλλη ομάδα, είναι προς τιμήν του όμως το ότι δεν ξέχασε την ομάδα και την πόλη που τον ανέδειξε.
Και πάλι συγχαρητήρια.Το ΔΣ του ΣΦΙΠ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks